Antihemoroid jastuk

HELJDA ANTIHEMOROID JASTUK

Heljda antihemoroid jastuk sa rupom u sredini i punjen ljuspicama od heljde učiniće vaše sedenje još udobnijim i prijatnijim, pogotovo ako ste prinudjeni da dugo sedite.

Poznato je da ljuspice heljde leti hlade, zimi greju i ravnomerno se rasporedjuju kada se vrši pritisak na njih, u ovom slučaju kada sedite.

Ovaj specijalno dizajniran jastuk sa rupom u sredini, ublažava pritisak na osetljivim oblastima dok sedite, pa je stoga idealan za ljude koje imaju analne bolove, hemoroide, fisura, prostatitis, za trudnice, kod preloma trtične kosti, bol u trtičnoj kosti.

2.300 RSD
Jedi zdravo, sedi bez bola

 

Činjenica je da od svih živih bića, jedino čovek ima ozbiljan zdravstveni problem pod imenom „Hemoroidi“ . Za nastanak ovog poremećaja najveći uzrok su nepravilna ishrana i način života. Bitni su još, nasledni faktor i dugo sedenje!

Jastuk protiv krivljenja kičme (skolioza, kifoza)

 

Jedan od preduslova za nastanak skolioze i kifoze, je predugo sedenje na neudobnim i tvrdim stolicama, foteljama...itd. Dok sedite pritisak na kičmu sa karličnog dela je dva-do tri puta veći nego kada stojite. To znači da se kičma dok sedite ceo dan brže oštećuje i krivi, nego dok stojite ili šetate.

Skolioza, je jedan od najčešćih deformiteta kičme.

2.300 RSD
vežbe protiv hemoroida, čučnjevi

 

Osobe sa hemoroidima kao i oni koji su zbog prirode posla prinudjeni da sede i po osam ili više sati dnevno, su znatno više izloženi riziku, od mišićnog i koštanog obolenja, srčanih bolesti, gojaznosti, dijabetesa, karcinoma. Pogotovo teže je osobama koje imaju hemoroide jer je sedenje veoma neprijatno i bolno.

 

Repna kost je krajni deo kičme i sastoji se od tri ili više manjih kostiju spojenih u jednu.

Povreda trtične kosti (Kokcigodinija) je česta kod žena, a redja kod muškaraca. Uzročnici Kokcigodinije su:

2.300 RSD
Vežbama protiv hemoroida

Osobe sa hemoroidima i one koji nemaju taj problem, kao lek i preventivu treba da rade odredjene vežbe, koje jačaju mišiće zadnjice,  komplet donji deo stomaka a pogotovo analni deo. Ako primetite da vam neka vežba ne odgovara, već vam je neugodna i bolna, onda je nemojte raditi. Izaberite pravu vežbu za vas, ali nemojte da vas bol natera da odustanete.

Jastuk za sedenje sa rupom

Novi model jastuka!

2.300 RSD