Hemoroidi i dugo sedenje

vežbe protiv hemoroida, čučnjevi
vežbe čučnjevi protiv hemoroida
hemoroidi i vežbe protiv hemoroida

 

Osobe sa hemoroidima kao i oni koji su zbog prirode posla prinudjeni da sede i po osam ili više sati dnevno, su znatno više izloženi riziku, od mišićnog i koštanog obolenja, srčanih bolesti, gojaznosti, dijabetesa, karcinoma. Pogotovo teže je osobama koje imaju hemoroide jer je sedenje veoma neprijatno i bolno.

 

Čini se da se neki hemoroidi javljaju bez očiglednog razloga. Međutim, smatra se da pritisak u anusu i oko anusa može biti glavni faktor u mnogim slučajevima. Ako je pritisak u anusu i oko anusa povećan, smatra se da to može dovesti do pojave hemoroida.

Ako posao zahteva sedenje više sati dnevno, onda bi trebali da to sedenje učinimo što kvalitetnije. Jastuk Anti- hemoroid je napravljen sa rupom u sredini i na taj način oslobadja pritisak tela od stolice. Kod osoba sa bolovima u kičmi , što od dugog sedenja na poslu, što od detinjstva, takodje ovaj jastuk sa rupom smanjuje bol, jer kičma visi u rupi, i donji deo kičme ima slobodnu cirkulaciju krvi.

Rešenje, da se ne dodje do gore navedenih dijagnoza je smanjiti sedenje, da se tokom rada setite, ustanete i dobro istegnete, da imate naviku da vežbate.

Osobe sa hemoroidima da prave što više vežbica sa čučnjevima. Pogledajte samo kako cela istočna civilizacija, čuči po ulicama, parkovima, ispred svojih dućana, po ceo dan. Šta mislite, zašto.

Staviću par fotografija primeri čučnjeva, koje ih nije teško izvesti, a veoma su korisne.

Svojim kupcima, kada kupuju jastuk Anti-hemoroid, stalno ponavljam da promene ishranu i vežbaju jogu i tai chi. Pogledajte samo kako sve vežbe tai chia se izvode u nekom blagom čućećem položaju. Dali treba da napomenem da su Kinezi nacija sa najdužim životnim vekom!

Roza
 

 

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120