Terapeutski jastuci

TOPLO-HLADNI TERAPEUTSKI JASTUČIĆI

Ovi medicinski fleksibilni jastučići su idealna pomagala za ublažavanje raznih bolova od detinjstva pa do kraja života. Toplota lanenog semena umiruje mišiće a hladnoća rashladjuje groznicu i smanjuje otoke. Ovaj oblog od lana se koriste na isti način i za iste bolesti kao i tradicionalni toplo hladni oblozi.

Prednosti u korišćenju jastučića punjenim lanom:

TOPLO-HLADNO PRAVOUGAONO JASTUČE

Ovo toplo-hladno jastuče fleksibilnog oblika idealno je za obavijanje bolne ruke ili noge, kolena, vrata, stomaka i gde god vama prija po telu.

 

Dimenzije: 35x15 fleksibilno,
Težina: 600 gr

Platno je jednobojno, 100% pamuk

850 RSD
TOPLO HLADNO REBRASTO JASTUČE

Ovo dvanaestorebno fleksibilno jastuče je idealno za lako obavijanje oko bolne ruke ili noge, na stomak i uopšte gde god vam godi da vas greje ili hladi.

 

Dimenzije:48x25cm, fleksibilno
Težina: 1kg

Platno je jednobojno, 100% pamuk

1.200 RSD
TOPLO HLADNO JASTUČE ZA VRAT

Ovo specijalno namenski napravljeno, vratno-rameno, toplo - hladno jastuče punjeno lanenim semenom je izuzetno za terapije, kod bolnog i ukočenog vratnog i ramenog dela tela.

Idealno je za bubrege, ledja, kičmu, stomak, jajnike a i za hladne noći da vas greje ispod ćebeta, ili tople dane da vas rashladi.

Dimenzije: 55x20
Težina: 2kg
Platno je jednobojno, 100% pamuk

1.300 RSD
Ergonomski jastuk

Na početku da se podsetimo šta je Ergonomija, a to je nauka koja se bavi dizajnom proizvoda, da oni budi prilagodjeni ljudskom telu.

Nešto što godi našem telu, u ovom slučaju je Ergonomski jastuk za izmedju kolena, punjen ljuspicama od heljde.

Prednost ovog ergonomskog jastuka, u odnosu na slične njemu, koji su radjeni od memoriske pene, itd,  je taj što je ljuspica heljde prirodna, antialergiska, anatomska i ne stvara osećaj topline u dodiru sa telom.

Materiaji su 100% pamučni, presvlaka se skida i pere.

1.500 RSD