Ostali proizvodi od heljde

Lavanda

Naša Heljda - aromaterapija uključuje opciju kesica sa suvim umirujućim biljem, kao što su lavanda, kamilica i menta. Možete da ih poručite zasebno i stavite sami u punjenje jastuka ili pored jastuka dok spavate, a možete da poručite i da vam stigne već gotov  miks bilja pomešan sa ljuspicama u samom jastuku, po vašoj želji.

 

Blagodeti korišćenja ovih aromatičnih biljaka su beskrajna: one smiruju, opuštaju, energiziraju.

KAMILICA (sedativno, antidepresivno, umirujuće i stimulativno dejstvo, veoma pogodno i za decu)

300 RSD
Jastuče za vrat od heljde

Ovi jastučići, ispunjeni ljuspicama heljde, mogu poslužiti da podupiru vrat tokom opuštanja dok ležite na kauču ili sedite na fotelji. Naime, tokom života (naročito dugog gledanja u monitor kompjutera pogrbljenih leđa) počinje vrat da nam se krivi i dobijemo tkzv. “guščiji vrat”. Kao posledica toga je da nam se stvori “prazan prostor” između krivine vrata i podloge/ležaja i stoga nam glava “visi”. Ovaj se jastuk stavi tačno pod vrat i on ispuni tu prazninu, čini ležanje mnogo ugodnijim i omogući manji pririsak na potiljak.

600 RSD
Jastuče za oči od heljde

Jastučići za oči se koriste za opuštanje i odmaranje očnih mišića. Ispunjeni su organskim semenom lana koje čini blagi pritisak na oči koji opušta mišiće oko očiju ali, još važnije, taj laki pritisak preko mrežnjače i očnog živca opušta ceo nervni sistem. Na taj način se opušta i um, blokira se svetlost i opuštanje čini božanstvenim. 

Posebno se preporučuje kod ljudi koji svakodnevno koriste kompjuter jer služi kao prevencija od takozvanog CVS sindroma (computer vision syndrome) je realan problem za mnoge ljude koje provode puno vremena ispred računara.

300 RSD
HELJDA ZGLOBNO JASTUČE

Podrška za ručni zglob.
Ovaj ”tastatura jastuk” je tako dizajniran da drži ručni zglob u vertikalnom položaju, jednako kao i tastaturu i miš. Zglob jastuče pruža udobnu podršku u neutralnom položaju.

Idealan za terapeutsko rasterećenje od napora i umora u zglobovima, smanjuje tačke pritiska duž zgloba. Daje čvrst oslonac i ravnomerno rasporedjuje pritisak na zglobove.
Ispunjeni su ljuspicama heljde, a glatka površina čini masažni efekat, koji donosi olakšanje vašim umornim rukama.

900 RSD
Sedalica punjena heljdinim ljuspicama

Na nagovor mojih kupaca, u želji da svako sedenje naprave sa uživanjem, nastala je i ova sedalica. 

Sedalica je punjena ljuspicama od heljde. Ljuspice se ne zagrejavaju i ne sabijaju pod pritiskom, već se pravilno rasporedjuju i čine sedenje još udobnijem.

Svaka sedalica ima otvor kroz koji možete da uklonite suvišak ljuspica ako vam je previsoko. Svi moji jastuci imaju otvor. Kroz taj otvor se vidi kvalitet ljuspica, a zgodan je i za njihovo provetravanje. Navlaka se skida i može da se pere u mašini za veš.

Dimenzije 40x40, punjeno sa 1kg. ljuspica.

2.000 RSD
Joga kaiševi

 

700 RSD
Dekorativni jastuci punjeni heljdom i lavandom

Jastuci, dekorativni punjeni heljdom i lavandom. 

Jastučnica se skida radi lakšeg održavanja.

Ovaj proizvod nemamo u ponudi.

 

0 RSD
Putna posteljina

 

Sa ličnom putnom posteljinom ste "Svoj na svome"! Bilo kuda, tvoja čista, mirišljava posteljina sa tobom svuda!

0 RSD
Roza Knežević Dončeva

Roza Knežević, po zanimanju medicinska sestra, koja je napustila siguran posao davne 91 godine i otišla u privatni biznis tada sa svojim suprugom, Posle, deset godina uspešnog rada sa bojama i lakovima,  samostalno otvorila butik ekskluzvne garderobe, gde je posle osam  godina uspešnog rada, u prostorijama butika, nastao i razvio se posao koji danas radi punih sedam godina.

Dekorativni jastuci od heljde

Jastučići dekorativni 40x40 dimenzije, idealni za dnevnu sobu, dečju sobu, spavaću. 

Punjeni kvalitetnom ljuspicom od heljde. Jastuci imaju dekorativne presvlake koje se skidaju i peru. Ovako napunjeni jastuci su antialergiski, nema razvoj grinja i prijatno hlade, pa se glava ne znoji. 

Idealne su za poklon. Darujete prirodne, anatomske, zdrave jastučiće. 

Materijali su oprani, opeglani.

Po želji, možemo da dodamo i lavande, u ljuspicama od heljde, pa će jastuče biti još prijatnije za odmor. 

2.000 RSD

Pages