Joga kaiš

Joga kaiševi
700 RSD
-+

 

Joga kaiševi su jedan od najvažnijih joga pomagala. Dok se u većini sportova puno koristi grčenje i trzaji, u jogi se koriste istezanja i uvrtanja. Za to, najčešće, koristimo sopstveno telo. Tako se, recimo, uhvatimo za stopala i istežemo celu zadnju stranu tela. Mišići se usled godina i nezdravog načina života skraćuju i mi, kada ih istežemo, bukvalno vraćamo vreme unazad, podmlađujemo se.

Međutim, ako vi ne možete dohvatiti stopala a da ne savijete nogu, tada je mnogo bolje da se pomognete kaišem nego da držite savijenu (držeći se za skočni zglob ili potkolenicu) jer tek kada zategnete nogu držeći se za stopalo – daje efekat istezanja. 

Mogu se koristiti i sva druga priručna pomagala (peškir, čaršav i sl.) ali je često poenta upravo na specijalnoj kopči koja omogućava prilagođavanje i zatezanje kaiša na odgovarajuću dužinu.

Sve u svemu, ove joga trake su specijalno dizajnirane za udobno i lako izvodjenje raznih položaja te vežbanje uz pomoć kaiševa (i drugih pomagala) omogućavaju vam da položaje (asane) izvodite sa manje napora i da doživite njihovu blagotvorno i prijatno dejstvo već na samom početku vežbanja a ne tek posle više godina prakse.

Dimenzija:1.8m, pamučni

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120