Jastuci za spavanje

heljda jastuk za spavanje

Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.

Heljdine ljuspice su bogate celulozom a zbog sadržaja silicijumske kiseline, ljuspice su samosterilne i veoma čiste a u kontaktu sa telom veoma prijatne. Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a (vratnu) kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan, i antialergijski.

2.000 RSD
Cilindrični jastuk za spavanje od heljde

Na zahtev naših kupaca napravili smo i ovo cilindrično jastuče. Ono je veoma udobno a njegove osobine slične su kao i kod našeg klasičnog ”HELJDA JASTUK ZA SPAVANJE”.

Jastuk je lako održavati, dovoljno je samo s vremena na vreme protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaka se takodje može skinuti jer smo ostavili mali otvor kroz kojeg mogu da se istresu ljuspice.

2.100 RSD
Jastuk od heljde za decu, antialergiski  i anatomski

Ovo jastuče namenjeno je deci raznog uzrasta.

Jastuk je ispunjen ljuspicama heljde koje imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan, i antialergijski. Podsetimo se samo da su većina dece alergična na razna ”novokomponovana” punjenja jastuka, i da često suviše kasno otkrijemo gde je problem. Heljdine ljuspice su 100% antialergiske.

1.200 RSD
Jastuče za bebe od heljde

Ovo je jastuče za vašu bebu kada napuni devet meseci (jer je poznato da pre toga beba treba da leži na ravnoj podlozi).

950 RSD
Mesečko i Malo perniče

“Mesečko“ Jastuk od heljde

Ovaj jastuk sam posvetila mesecu. Svi nešto trče i gledaju zalaske sunca. Kada sam bila na Santorini tamo su još i plaćali da bi videli zalazak sunca (Ja nisam se dala prevariti). Bilo kako bilo sunce je jedno i jedinstveno, ali ja nekako više naginjem ka mesecu. Obožavam da ga gledam, šaljem mu poljupce pre spavanja.

Danas će mesec biti najblistaviji u ovoj godini. U proseku 16 posto sjajniji i naizgled veći nego inače.

1.600 RSD
Teslina purpurna ploča, i jastuk od heljde

NOVO, u ponudi Teslina purpurna ploča u kombinacija sa jastukom za spavanje od heljde!

 

Teslina purpurna ploča

heljda jastuk za spavanje

 

Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.

 

1.600 RSD

Citiram poruku jedne gospodje: „Primila sam paket, očekivala sam neka uputstva, jastuci su jako tvrdi, niste mi rekli da je u njima prašina, mislim da ste me prevarili“.