Jastuci za spavanje

heljda jastuk za spavanje

Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.

Heljdine ljuspice su bogate celulozom a zbog sadržaja silicijumske kiseline, ljuspice su samosterilne i veoma čiste a u kontaktu sa telom veoma prijatne. Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a (vratnu) kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan, i antialergijski.

2.500 RSD
cilindrični jastuk od heljde

Na zahtev naših kupaca napravili smo i ovo cilindrično jastuče. Ono je veoma udobno a njegove osobine slične su kao i kod našeg klasičnog ”HELJDA JASTUK ZA SPAVANJE”.

2.600 RSD
 Anatomski jastuk

Jastuk je ispunjen ljuspicama heljde koje imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan, i antialergijski. Podsetimo se samo da su većina dece alergična na razna ”novokomponovana” punjenja jastuka, i da često suviše kasno otkrijemo gde je problem. Heljdine ljuspice su 100% antialergiske.

2.000 RSD
Mesečko i Malo perniče

“Mesečko“ Jastuk od heljde

Ovaj jastuk sam posvetila mesecu. Svi nešto trče i gledaju zalaske sunca. Kada sam bila na Santorini tamo su još i plaćali da bi videli zalazak sunca (Ja, nisam se dala prevariti). Bilo kako bilo sunce je jedno i jedinstveno, ali ja nekako više naginjem ka mesecu. Obožavam da ga gledam, naročito kada je tanak kao linijica, :-)

Danas će mesec biti najblistaviji u ovoj godini. U proseku 16 posto sjajniji i naizgled veći nego inače.

2.000 RSD
Teslina purpurna ploča, i jastuk od heljde

NOVO, u ponudi Teslina purpurna ploča u kombinacija sa jastukom za spavanje od heljde!

 

Teslina purpurna ploča

heljda jastuk za spavanje

 

Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.

 

2.000 RSD

Citiram poruku jedne gospodje: „Primila sam paket, očekivala sam neka uputstva, jastuci su jako tvrdi, niste mi rekli da je u njima prašina, mislim da ste me prevarili“.

Jastuk od heljde sa staparskim ćilimom

Staparski ćilim, u kombinaciji sa jastukom od heljde. Presvlaka je ručno tkana, izradjena,  od 100% vune.

Staparski ćilim je poznat ravno kao i Pirotski. Nastao je u 18 veku, i motivi tkanja su se vremenom menjala, pa tako danas imamo ćilime sa motivima buketa i ruže. Prepoznatljiv naziv tkaljama je  “Staparska ruža.

6.000 RSD
Dvodelni jastuk od heljde

Jastuk dvodelni, punjen sa ljuspicama od heljde, prošiven, za bolju podršku vratnog dela kičme. 

Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.

2.600 RSD