Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari

Citiram poruku jedne gospodje: „Primila sam paket, očekivala sam neka uputstva, jastuci su jako tvrdi, niste mi rekli da je u njima prašina, mislim da ste me prevarili“.

Bila sam sigurna da poruka nije meni namenjena, pa sam odmah pozvala broj i pitala, kakav su to oni jastuk kupili. Evo ga dijalog:

Ona: Pa, jastuk...

Ja: Pa koji jastuk, imamo više jastuka

Ona: Onaj za spavanje, prodali ste mi prašinu...

Ja: Mislim da je neka greška, ja vam sigurno nisam poslala, jer sam bila odsutna par dana i nisam nikome slala jastuke.

Ona: Kako niste, pa ja sam pričala sa nekim gospodinom , i on je rekao kako će poslati jastuk.

Ja: Nemoguće, na telefon se javljam ja, a, što ne pogledate ko vam je poslao pošiljku, iz kog grada stiže.

Ona: Pa, iz Beograda.

Ja: Kao prvo ja sam Roza Knežević, iz Sombora, firma je Heljda – Sombor, molim vas pogledajte i videćete da ja nisam pošiljalac robe.

Ona: Jaoooj, pa ja sam izgleda pogrešila broj!!!

Onda sam ja njoj, na dugačko ispričila kakve sve prevare ima vezano za ljuspicu od heljde, da se pakuje u jastuke izmlevena ljuspa, puna prašine, pa je onda jastuk neudoban i nezdrav.....

Da ne može da se napravi jastuk za 990 dinara, ako se koristi ljuspica koja je dobijena ljuštenjem. Rekla sam joj da pogleda na našem sajtu heljda.co.rs fotografiju kako treba da izgleda ljuštena ljuspa i da uporedi sa tom iz njenog jastuka.

Setila sam se, kada sam tražila uzorak ljuspe od jednog proizvodjača heljde iz Srbije, "Pešterska heljda", koji pod navodnicima ima organsku heljdu, on je rekao da je ljuspa odličnog kvaliteta i pošalje mi uzorak. Uzorak je bio takav, da je odmah završio na kompost u dvorištu. Sitno i prašnjavo, a džak težak da ga jedva podigneš. Pitam ga, kako to da na slici na njegovoj web stranici ima krupne ljuspice, a uzorak stigne izmeljen, on je rekao da nema on pojma i da je sliku stavio njegov programer, a valjda je uzeo sa interneta.

Dakle, neki prevaranti su se dosetili, stavili na razne sajtove koje nude velike popuste, kako prodaju jastuke extra kvaliteta, pa još su ukrali i moj tekst sa moje stranice, o dobrobitima jastuka. Narod, lakom na popuste, upeca se i dobije djubre, pa misli kako su jastuci nevaljani.

Dotična gospodja se zahvalila i šta je dalje radila ja ne znam. Ali, isti taj dan, imala sam jedan poziv gde jedna gospodja se raspituje za jastuk i obećava porudžbinu. Kako nisam dobila porudžbinu, ja joj pišem sms, da vidim u čemu je problem. Ona, kaže da je odustala i da je našla jastuk na drugo mesto po 990 dinara.

Nije mi dugo trebalo da odkrijem ko je to i čime se bavi. Da vara narod, vara, a taj isti narod valjda i treba da bude prevaren, pa da drugi put zna koga treba da izabere.

Ovo sam napisala kako bi ukazala na to da su jastuci od heljde nezamenjivi, jedinstveni, najbolji, ali samo ako su punjeni sa krupnom ljuspicom, u suprotnom su bačene pare i ima  kontraefekat.

Roza

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120