Trodelni jastuk za trudnice od heljde

Trodelni jastuk za trudnice od heljde
5.500 RSD
-+
Trodelni jastuk za trudnice od heljde: dete, majka i beba
Trodelni jastuk za trudnice od heljde: dete, majka i beba
Trodelni jastuk za trudnice od heljde: dete, majka i beba

 

 

Ako ste trudni i neispavani, dobro pročitajte ovaj tekst o ovom neverovatnom izumu: Trodelni jastuk od heljde.

Ovaj Trodelni jastuk od heljde je napravljen tako da može da se koristi u više namena. Pre svega za trudnice, da udobno leže u bočnim pozicijama, kao potpora za stomak i leđa.

Ovaj jastuk će vam pružiti udobnost, lakoću, miran san i buđenje bez bolova u vratu i leđima. Noge su odmorenije, bez napetosti. Nećete osetiti težinu stomaka jer je podbočen jastukom.

Ušuškajte se u sredini jastuka i prigrlite vašeg „najboljeg prijatelja“ u krevetu.Trodelni jastuk za trudnice od heljde i trudnica

Kasnije kada je beba došla na svet, zakrivljeni deo jastuka koristite dok dojite. Koristite ga tako što ga stavite oko stomaka i bebu položite na jastuk. U tom položaju, majka ne ulaže nikakav napor da drži bebu, i na taj način ne opterećuje kičmu. Beba je podignita u idealnom položaju za dojenje.

Posle, zakrivljeni deo jastuka može da nam posluži da bebu ostavljamo u poluležećem položaju. U tom položaju bebu lakše hranimo. Jastuk pruža podršku glave i sa strane.

Trodelni jastuk za trudnice od heljde majka i beba      Trodelni jastuk za trudnice od heljde i dete

Sada dolazi treća faza kada beba preraste u dete. Sastavljeni delovi su idealni da se dete na krevetu ušuška, u sredini jastuka. Na taj način bočni jastuci štite da dete ne padne sa kreveta. Podupirajući se na bočne strane odmara se kičma i vrat. Heljdine ljuspice se nameštaju prema položaju tela, a zakrivljeni deo je odlična potpora za glavu i vrat. Dete će uživati da se kotrlja, u svojoj zamišljenoj kućici od jastuka.

 

Delove ovog jastuka, tačnije pravougaoni delovi, kasnije mogu da vam posluže kao bolster. (položaj dobar za kičmu)

Koristite delove ovog jastuka onako kako vama najviše odgovara. Neka ovaj jastuk postane vaš najbolji porodični prijatelj. Kupovinom ovog proizvoda vi dobijate tri jastuka ali i veliku količinu heljde koje možete koristiti za razne namene tokom celog života.

Jatuk ide u kompletu sa jastučnicom. Po želji može da se kupi dodatna jastučnica. Materijali su oprani. 

Napomena: Proizvode ne vraćamo i ne menjamo

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120