Supozitorije na bazi putera i kurkume

Ajurvedske kreme protiv hemoroida i dekubitusa
900 RSD
-+
Čepići protiv hemoroida na bazi kurkume
Čepići protiv hemoroida na bazi kurkume
čepići protiv šuljeva
supozitorije protiv hemoroida

 

Osnova ovih supozitorija je prečišćeni puter Gi sa kombinacijom visokog procenta kurkume. Gi puter  je jedno od najčuvenijih i najšire korišćeno sredstvo i za spoljnu i unutrašnju primenu u Indijskoj tradicionalnoj medicini – Ajurvedi. To je prečišćeni puter, kome se sporim kuvanjem eliminišu: ugljeni hidrati, belančevine, proteine, voda i ostane čista posna mast - ulje.

Tako prećišćen puter Gi, smatra se jednim od najzdravijih masnoća, koji ne sadrži trans masne kiseline i ne podiže nivo holesterola u krvi. Kao preventiva i kod problema sa varenjem obavezno treba uvrstiti ovaj puter u ishrani. Dakle puter Gi koristi se za jelo i kao osnova za razne ajurvedske kreme i masti. Od ajurvedskih lekova koje se koriste u ishrani daleko čuvena kombiacija leka je puter Gi sa kurkumom. O ovoj neverovatno lekovitoj biljci sam već pisala u članku „Kurkuma začin i čaj“. Dodaje se u jela sa pirinčem, povrćem, posebno se preporućuje za pripremu svih vrsta mahunarki jer podstiče varenje i sprečava nastanak gasova i nadutosti.

Kineska medicina kurkumu upotrebljava za lečenje depresije. U brazilskoj narodnoj medicini kurkuma se koristi za zaustavljanje krvarenja i kao močan protivotrov kod ujeda zmija otrovnica. Na Havajima se tradicionalno upotrebljava u vidu soka koji se stavlja u uši radi uklanjanja bola i u nos, protiv upale sinusa. Na azijskom kontinentu prah kurkume koristi se kao dodatak kremama za lečenje koznih bolesti. U poslednje vreme, širom sveta, sve se više govori o tome kako kurkuma uništava ćelije raka.

Kurkuma, takodje uklanja taloge i lepljive toksine, čireve, salo, znoj, gnoj, svrab, čisti majčino mleko, matericu, jetru. Uopste indijska medicina kurkumu smatra jednim od najmoćnijih prirodnih lekova a naučna istraživanja potvrđuju da je kurkuma pravo prirodno čudo!

Kod problema sa hemoroidima prave se obloge od kurkume i gi putera i nanose na bolna mesta. U tom slučaju supozitorije će biti napravljene od putera Gi i kurkume, sa dodatkom pčelinog voska. Na taj način će creva u potpunosti da apsorbuju kurkumu, i već sledećag dana će te osetiti znatno poboljšanje stolice.

Koristeći ove supozitorije ne olakšavate samo problem sa hemoroidima, već kurkuma koja se apsorbovala kroz zidove debelog creva, širi na celo telo i deluje na sve ono gore navedeno.

Dakle za opšte zdravlje, jačanje organizma i ublažavanja već nastalog problema, koristite kurkumu u toku dana kao napitak i kao začin u raznim jelima a uveče kao supozitoriju. Redovnom upotrebom ovih supozitiorija rešićete problem tvrde i neredovne stolice, koja je osnovni i najčešći uzročnik hemoroida. Iz tih razloga ove supozitorije treba koristiti najbolje kao preventivu. Uvek kažem: „Bolje sprečite-nego da lečite“!

Ali, da ponovim da uz sve to ne smemo da zaboravimo i na veliku količinu unosa tečnosti, vežbe, kretanje, ishrana. Samo celina nas čini zdravim i čuva nas od bolesti.

Nije hvala, ali ovaj proizvod koji sam sama osmislila i napravila, oslanjajući se na tradicionalne medicine mnogih drevnih naroda i isprobala, a da pritom nemam problema sa hemoroidima, doneo je kod mene i drugih mnoge dobrobiti koje se samo posle nekoliko dana korišćenja osete.

Iz svega što sam rekla je očigledno da su ovo organska sredstva jer nemaju dodatih nikakvih veštačkih hemijskih sredstava. Kod nas na tržištu postoje bezbroj masti i supozitorija protiv hemoroida, neopravdano preskupe, a sve na sličnoj bazi, hladno cedjena ulja i vosak!

Supozitorije treba čuvati na hladnom mestu i koristiti najbolje uveče pre spavanja. Može i dva puta, ujutru i uveče u zavisnosti od potrebe.

Najbolji efekat ove supozitorije i kreme protiv hemoroida postiže se u kombinaciji sa: KLIKNI "Antihemoroid jastukom" od heljde sa rupom, za dugo i bezbolno sedenje!

Pakovanje: 10 x 3,3 ml supoforme.

Čuvati u frižideru.

Najmanja kupovina supozitorija je dva komada. 

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120