Spelta jastuci za meditaciju

spelta jastuci za meditaciju
spelta jastuci za meditaciju

Ovi jastuci za meditaciju okruglog i polumesečevog oblika, ispunjeni su organskom ljuspom spelte. Njen blagi miris sena i njena mekoća učiniće vaše sedenje udobnijem i prijatnijem. Možete da sedite dugo a vaš se jastuk neće pregrejati. Njena lakoća i mekoća dozvoliće veću cirkulaciju vazduha u samom jastuku. Dok sedite na jastuku za meditaciju, dodatno će vas umiriti blagi pokret ljuspica, koje se blago, šuškavo i mirišljivo kreću na svaki vaš pokret.

Ovi jastuci neće ostaviti vašu decu ravnodušnim, pa će uvek sedeti na njima i igrati se oko njih.

Prostirka za meditaciju može da im posluži kao debeo plast sena, na koji se mogu valjati i igrati po ceo dan, a da im se pritom širi blagi miris sena, kao da su zaista u plevni punoj sena. Moram da naglasim da sam kao dete sa sela, uživala valjajući se u plevni moje babe i dede, gde je bilo puno slame i sena. Taj se doživljaj nikada ne zaboravlja. Ovaj mirisni jastuk me je vratio u vreme mog detinjstva.

Jastuci za meditaciju imaju cibzare preko kojih možete da regulišete visinu i tvrdoću jastuka, i da skinete presvlaku kada poželite da operete tkaninu.

Održavate ga tako što ga iznesete na blago sunce da se jastuk ozrači.

Napomena: Jastuke nemamo u ponudi

Dimenzije prostirke 75x85                                

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120