Purpurni jastuk

Teslina purpurna ploča, i jastuk od heljde
Teslina purpurna ploča
Jastuk punjen ljuspicama heljde
Anatomski, antialergiski jastuci punjeni najkvalitetnijim ljuspicama heljde

NOVO, u ponudi Teslina purpurna ploča u kombinacija sa jastukom za spavanje od heljde!

 

Teslina purpurna ploča

Zamislite da imate stvar koja bi imala moć da promeni na bolje vaš san, vodu koju pijete, hranu koju jedete, pa čak i ljude koje poznajete?!? To sigurno zvuči kao zaplet za filmove naučne fantastike, ali bilo je nekih neverovatnih tvrdnji i rezultata u vezi purpurnih ploča, koje upravo dokazuju da su ovakva čuda moguća. Iako se Tesline purpurne ploče koriste više od tri decenije, sada dobijaju još više priznanja pojavom "Novog Doba" - doba svetlosti i duhovnost

Malo je stručnjaka na svetu svesno Tesline stvarne veličine i ogromnih potencijala njegovog nedovršenog dela. Uprkos tome, tiho i istrajno se već nekoliko decenija posle njegove smrti i dalje istražuje Teslina materijalna i duhovna zaostavština. Teslina purpurna ploča je jedno od najvećih praktičnih dostignuća ovih istraživanja, koje je potvrdilo više od milion kupaca u SAD, odakle stiže i do Vas.

Postoji niz načina da se i mi pridružimo harmoniji Univerzuma, jedan od njih je i otkriće inspirisano Teslinim istraživačkim radovima, purpurna ploča nastala na osnovu Teslinih kosmičkih iskustava i saznanja. Teslina purpurna ploča je jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini.

Teslinu ploču prvi su otkrili Amerikanci. Ljubičasta ili purpurna boja predstavlja sedmi zrak i ljubičasti plamen, u metafizici poznat kao lekoviti deo spektra.

U mnogim eksperimentima i laboratorijskim analizama, utvrđeno je da je osnovni princip delovanja purpurne ploče emisija energije koja je u stanju da prođe kroz tkivo svakog živog bića. Životna energija ili Prana, može se meriti da nekoliko načina. Ako se za to koriste standardni radioestezijski instrumenti, prosečan čovek pokazaće vrednost od 20 jedinica. Sa Teslinom purpurnom pločom u rukama vrednost će odmah skočiti na 90 - 95 jedinica, a stalnim korišćenjem ploče, energetski nivo dostiže preko 100 jedinica. Time se postižu najmanje dve stvari: ubrzava se duhovni razvoj i oživljava se proces regeneracije ćelija.

U svojoj knizi "Onostrano Uspinjanje" Joshua Stone je rekao za pločice: "Jedno od najčudnijih oruđa koje sam pronašao za pojačavanje svoje celokupne energije. Video sam sve druge koje postoje i sada ne koristim nijednu od tih. Jedini izuzetak koji radim je da koristim purpurnu ploču, za koju sam siguran da su mnogi od vas videli. To je ustvari pločica Slobodne Energije. Purpurna ploča ne samo da pročišćava svu hranu od negativne energije, već je takođe i energizira. Sada ja stavljam svu svoju hranu na nju i nastavljam se oduševljavati." Stone je takođe rekao da nije bitno na kojoj ste dijeti, ako koristite Teslinu purpurnu ploču, jer sama ploča garantuje da ce ćete dobiti pozitivnu energiju koju trebate. "Ja ne posedujem deonice u kompaniji, niti poznajem osobu koja ih je izumela. Ja sam samo jako uzbuđen na koje se sve načine ova purpurna ploča može iskoristiti."

"Aristotel je učio da u vasioni postoji nepokretna entelehija koja sve pokreće i misao je njen glavni atribut. Isto tako ja sam uveren da je ceo kosmos objedinjen kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu. Postoji u vasioni neko jezgro otkuda mi dobijamo svu snagu, sva nadahnuća, ono nas večno privlači, ja osećam njegovu moć i vrednosti koje ono emituje celoj vasioni i time je održava u skladu. Ja nisam prodro u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kada hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVETLOST, a kada pokušavam da ga shvatim duhovno onda je to LEPOTA i SAMILOST. Onaj koji nosi u sebi tu veru oseća se snažan, rad mu čini radost jer se i sam oseća jednim tonom u sveopštoj harmoniji" (Nikola Tesla)          

 

Tesline energetske ploče prave se u različitim dimenzijama i oblicima. Najpoznatije su purpurne ploče pravouganog oblika (mala i velika) koje se mogu nositi u džepu ili postavljati u prostoru. Prave se od anodizovanog aluminjuma obojenog purpurnom, ljubičastom bojom. Procesom anodizacije menjaju se mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Atomi i elektroni aluminijuma se propuštanjem struje takođe menjaju, tako da se ploče usklađuju i harmonizuju sa primarnom kosmičkom energijom univerzuma. Izmenjeni, anodizovani materijal aluminijumske ploče u ljubičastoj boji se ponaša kao antena (i kao prijemnik i kao predajnik) životne sile - vitalne energije koja pozitivno utiče na sva živa bića, hranu, vodu i tlo u okolini. U mnogim kulturama i tradicijama se veruje da purpurna, ljubičasta boja isnpiriše kreativnost i ima isceljujuća, mistična, duhovna i kraljevska svojstva.

Purpurne ploče se prave u harmoničnim nijansama purpurne boje (kombinacija vatrene crvene i hladne plave boje) i variraju od tamno ljubičaste, preko boje zrele šljive, lavande, jorgovana, čička, orhideje, magente, kraljevskog ametista, vina, nara, plavog patlidžana i duda.

Stalnim korišćenjem Teslinih energetskih ploča postiže se sledeće:

-Pomaže vam da lakše zaspite i imate miran san

-Stavite ploču u jastuk na stranu ka krevetu! Na ovaj način ploču koristite dva puta nedeljno.

- Ploča polako i sigurno podiže ličnu vibracionu frekvencu osobe

- Postavljanjem ploče u predelu dijafragme smanjuje se nervna napetost

- Podstiče se proces regeneracije ćelija

- Eliminiše bol mekih tkiva i pomaže zarastanje rana

- Ublažava posledice stresa

- Ako se jednom ili dva puta dnevno stavi u džep odeće po 30 minuta, omogućiće korisniku priliv nove energije i usporiće fizički i mentalni zamor

Teslina purpurna ploča je mali energetski generator koji bez opasnosti pruža priliku osobi koja je koristi da osim lečenja eksperimentiše i u mnogim drugim oblastima.

Teslina purpurna ploča nije zamena za klasične metode lečenja, već pomoćno sredstva koje se koriste uz propisanu medicinsku terapiju.

Koje sve velike mogućnosti mogu da proisteku iz obimnog Teslinog dela vreme i budućnost će pokazati.

 

PAŽNJA: TESLINE PLOČE NEMA VIŠE U PRODAJI!

 

 

                               

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120