Kurkuma lek za sve bolesti

kurkuma lek za sve bolesti
800 RSD
-+

Pogledajte samo na internetu, televiziji, u novinama, svi pišu o čudotvornom korenu nalik djumbiru. KURKUMA!  Tačnije žuti prah, ili kako ga Indijci nazivaju sveti prah, zbog svoje neverovatno velike iscelivačke moći. Kurkumin, glavni sastojak kurkume začudžuje savremenu medicine, jer ispitivanja pokazuju da nijedan drugi lek nije efikasniji za upalu u telu od kurkume.

Onda vidimo kako kurkuma deluje na razne bolesti, pa nabrajaju, kao na primer: 

.  Protivupalno dejstvo

.  uništava stanice raka

.  sprečava trombozu

.  čisti telo od toksina

.  leči kožna oboljenja – ekceme, psorijazu

.  obnavlja moždane stanice i štiti tkivo od oštećenja

.  pomaže kod menstrualnih bolova i vaginalnih infekcija.

.  Pomaže kod glavobolje

.  Za srčane bolesnike

.  Itd…

Kako bi bilo lepo, kada bi svest ljudi bila na tom nivou da sve lepo što nam je priroda dala koristimo kao preventivu, a ne kada bolest dodje ili još gore kada bolest uznapreduje. Savremeni čovek ne bi ništa uradio za preventivu, jer je užurban, nema vremena, nije spreman da promeni bilo šta  u svom životu, i to nešto samo odlaže, od danas do sutra. Jede se nezdravo, još se i ismejava na svaku reč “zdravo”. Po tome kako se “Antihemoroid” jastuci uspešno prodaju, vidim da nam nacija boluje od moderne bolesti zvana “hemoroidi”. To su sve mlade osobe koje rade po ceo dan za računarima. Posao im je takav da mora da sede, što je jedan od velikih preduslova za hemoroide. Kada na to još dodamo, nekretanje, hrana koja nije redovna i nije uvek kvalitetna, eto ga problem koji se posle teško leči.

Intuitivno sam došla do toga da napravim supozitorije protiv hemoroida u koje će glavni sastojak biti kurkuma. Stalno savetujem  svoje kupce jastuka da uvrste kurkumu u svoju svakodnevnu ishranu.

Ja lično svakodnevne konzumiram ovaj žuti prah, tako što ga samo razmutim u vodi i popijem. Da bi kurkumin bio delotvorniji dodala sam i neke začine. Tako je nastao i ovaj moj novi proizvod „Kurkuma prirodni lek“.

Pakovanje je 185 grama i dovoljan je za mesec dana. Možete da pijete dva do tri puta na dan po pola kašikice. Možete da pijete i po celu kašikicu. Za početak počnite sa manjom gramažom. Popijte je malo pre obroka.

Roza

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120