Ajurvedska krema protiv hemoroida 125ml

Ajurvedska krema protiv hemoroida
1.500 RSD
-+

Ova fina masna krema, bogata hladno cedjenim uljima rastavića i lana pomoćiće vam kod problema sa hemoroidima. Glatkoću i masnoću joj daje osnova kreme, puter Gi, kome je dodato još i eterično ulje limuna i lavande. O puteru Gi sam pisala više puta na stranici, ali da ponovim da, Gi je prečišćeni puter, kome se sporim kuvanjem eliminišu: ugljeni hidrati, belančevine, proteine, voda i ostane čista posna mast - ulje.

Ulje rastavića se dobija potapanjem (maceriranjem) rastavića u makovom ulju. Makovo ulje je bogato nezasićenim masnim kiselinama i mineralima a rastavić sadrži vitamin C, oksalnu, jabučnu kiselinu, tanin, pektin, saponine, karotenoide. Ulje rastavića se preporučuje kod hemoroida, dekubitisa, fistula, otvorenih rana na nogama, gnojnih zanoktica. Ulje rastavića pojačava cirkulaciju krvi u potkožnom tkivu i tonizira kožu.

Laneno ulje je jedno od najbogatijih biljnih izvora omega- 3 masnih kiselina. Sadrži linolnu, oleinsku, palmitinsku masnu kiselinu i visoku koncetraciju nezasićenih esencijalnih masnih kiselina.

Ulje od lana je vrlo efikasno pri korišćenju za spolnju upotrebu, u ovom slučaju za spoljne hemoroide.

Eterično ulje limuna ima antiseptičko, antivirusno i stimulativno svojstvo. Odlično je kod problema sa cirkulacijom, čireva, zatvora, kod proširenih vena. Zaustavlja krvarenja. Smiruje i stimuliše organizam na izlečenje. U kombinaciji sa lavandinim eteričnim uljem daje još bolje rezultate.

Ulje lavande ima lekovito dejstvo na širok spektar bolesti. Ima antibiotsko svojstvo, regeneriše tkivo i celokupni organizam. Lavandino ulje, možemo da nanosimo direktno na kožu jer ima snažno antiseptičko dejstvo.

Iz svega što sam rekla je očigledno da su ovo organske kreme jer nemaju dodatih nikakvih veštačkih hemijskih sredstava. Kod nas na tržištu postoje bezbroj krema neopravdano skupih, a sve na bazi hladno cedjenog ulja i voska!

Kremu nanosimo dva-tri puta u toku dana na spoljne hemoroide. Najbolji efekat ove kreme i supozitorije se postiže koristeći "Antihemoroid jastuk" od heljde, sa rupom za bezbolno i dugo sedenje.

Pakovanje kreme od 125ml.

Čuvati u frižideru

 

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120